Vi holder reception fredag d. 4. november mellem 11 og 18

Hent din invitation her

Udlejning af biler

Biludlejning ved Kloster Biler

Hos Kloster Biler har vi en bred flåde af udlejningskøretøjer, som kan lejes til fornuftige priser. Vi tilbyder både korttids og langtidsleje.

Vores udlejningskøretøjer spænder vidt, fra små til store Personbiler-4X4 pickup-Autotransporter og flere forskellige varevogne.

Trailerudlejning:

Hos Kloster Biler har vi ikke kun biler til udlejning, men også flere forskellige trailere. Vi har både almindelige havetrailere, men også en større boogietrailer, en hestetrailer samt en autotrailer. Skal du bruge en trailer og mangler en bil der kan trække den, kan vi også hjælpe med det. Vi har flere forskellige biler med træk, og biler der må trække helt op til 3.500 kg.

Vores flåde bliver løbende opdateret og udvidet, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående formular.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om biludlejning

Vores udlejningsbiler

Vær opmærksom på, at de viste bilmærker og modeller er vejledende og at der er tale om fra priser.

Lille Personbil

Toyota Aygo